Acun Ilıcalı, memleketi Erzurum'da terlik fabrikası kurdu.

Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle iş insanları tarafından yapımı tamamlanan ve 500 kişinin istihdam edildiği terlik fabrikası üretime geçti.

Ekonomi Yayın: 24 Ekim 2023 - Salı - Güncelleme: 24.10.2023 14:27:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
980 okunma
Google News

İş insanı Acun Ilıcalı, memleketi Erzurum'da terlik fabrikası kurdu.

Aziziye ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde iş insanları Acun Ilıcalı ve Fatih Melek ortaklığıyla kurulan fabrika törenle hizmete açıldı.

Erzurum  Büyükşehir Belediyesi'nin de destekleriyle iş insanları tarafından yapımı tamamlanan ve 500 kişinin istihdam edildiği terlik fabrikası üretime geçti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen törende yaptığı konuşmada, şehirlerin büyümesinin yatırımdan geçtiğini anlatarak "Modern şehirlerin gelişimi özel sektörün yaptığı yatırımlarla daha da büyüyor. Şehrimiz sadece turizm, tarım ve hayvancılık değil aynı zamanda bir sanayi şehri olmalı. Özel sektörü geliştirir ve imkanlar sunabilirsek orada kalkınma sağlarız." dedi.

İş insanı Acun Ilıcalı da, Erzurum'a yakın zamanda yeni bir yatırım yapacaklarının müjdesini vererek "Erzurum'da başkanımızın destekleriyle inşallah yine güzel şeyler bizi bekliyor olacak. Devletini seven insanlar vatandaşımızın daha rahat yaşam sürmesine katkı veriyorlar. Devletimizin desteği bizim için o kadar önemli ki hiçbir iş tıkanmıyor, herkes iyi niyetli. Biz de hevesimizi kaybetmeden güzel şeyler yapmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.