Erzurum eğitimini yol haritası için ilçe müdürleri toplandı
İlçe Millî Eğitim Müdürleri Toplantısı’nda yeni eğitim-öğretim dönemine ilişkin hazırlıklar, projeler ve eğitimde kaliteyi artırmaya yönelik çalışmalar değerlendirildi.
Eğitim
Yayın: 02 Eylül 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 02.09.2026 14:14:00
Editör -
erzurummedya
Okuma Süresi: 37 sn.
490 okunma

Palandöken Kaymakamlığı Toplantı Salonu’nda düzenlenen toplantıya İl Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticileri ile ilçe millî eğitim müdürleri katıldı.
Toplantıda yeni eğitim-öğretim dönemine yönelik hazırlık ve planlamalar ele alınırken, kent genelinde yürütülecek projeler, eğitimde kaliteyi artırmaya yönelik çalışmalar ve ilçelerde hayata geçirilmesi planlanan uygulamalar değerlendirildi.
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli masada
Toplantıda ayrıca Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli doğrultusunda yürütülecek çalışmalar istişare edildi.
Eğitim hedeflerine ulaşılması amacıyla atılacak adımların değerlendirildiği toplantıda, ilçe bazında yürütülecek çalışmaların koordinasyonunun güçlendirilmesine yönelik görüş alışverişinde bulunuldu.
Yorumlar (0)










