Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti 46 yaşında

kuruluşumuzun 45. yılının camiamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz.”

Kültür Yayın: 24 Kasım 2025 - Pazartesi - Güncelleme: 24.11.2025 16:45:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
362 okunma
Google News

Doğu Anadolu Gazeteciler Cemiyeti’nin (DAGC) kuruluşunun 46. yıl dönümü sebebiyle Başkan Ayhan Türkez, Yönetim Kurulu adına bir mesaj yayınladı.

DAGC’nin Erzurum ve Doğu Anadolu’daki illerde yerel ve yaygın basında görev yapan basın çalışanlarını bünyesinde topladığını ve önemli görevler üstlendiğini belirten Türkez, kuruluştan bugüne kadar özveri ile görev yapan meslektaşların cemiyetin gelişmesine önemli katkılar sunduğunu ifade etti. Türkez , şunları söyledi: “Bu çabayı yürekten ortaya koyanlar her türlü saygı ve takdiri hak etmektedirler. Kuruluşumuzdan günümüze kadar geçen süreçte görev yapan başkanlarımızdan ebediyete kavuşan Mithat Turgutcan, Celal Kaçtıoğlu, Durdemir Bilirdönmez ile üye ve meslektaşlarımız, meslek büyüklerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Bölgemizde ve kentimizde zor şartlar altında görev yapan gazeteci üyelerimiz ve meslektaşlarımıza sağlık ve esenlikler diliyoruz. DAGC’nin daha nice yıllara ulaşmasını, kuruluşumuzun 45. yılının camiamıza ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz.”

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.