Rektör Çakmak İdari Personel ile Bir Araya Geldi

Programa Rektör Çakmak'ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Fatih Yetim, Prof. Dr. Ceren Sultan Elmalı, Prof. Dr. Naim Ürkmez, Genel Sekreter Prof. Dr. Ahmet Dumlu ve çok sayıda idari personel katıldı.

Eğitim Yayın: 10 June 2025 - Tuesday - Güncelleme: 10.06.2025 21:14:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
215 okunma
Google News

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Genel Sekreterliğe bağlı birimlerde görev yapan idari personelle kahvaltı programında bir araya geldi. 

Programa Rektör Çakmak'ın yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Fatih Yetim, Prof. Dr. Ceren Sultan Elmalı, Prof. Dr. Naim Ürkmez, Genel Sekreter Prof. Dr. Ahmet Dumlu ve çok sayıda idari personel katıldı.

Üniversite yerleşkesinde gerçekleştirilen programda konuşan Rektör Çakmak, idari personelin ETÜ’nün kurumsal işleyişinde ve gelişiminde üstlendiği rolün önemine dikkat çekerek: "Üniversitemizdeki akademik başarıların, bilimsel projelerin, öğrenci memnuniyetinin ve kurumsal itibarın arkasında sizin emeğiniz ve alın teriniz var. Her birinize yıl boyunca gösterdiğiniz emeklerden dolayı gönülden teşekkür ediyorum. El ele verip üniversitemizi hep birlikte daha ileriye taşıyacağız" İfadelerini kullandı.

Kahvaltı programının ardından, geleneksel hâle gelen fidan dikim etkinliği gerçekleştirildi. Rektör Çakmak ve beraberindekiler üniversite kampüsünde çok sayıda meyve fidanını toprakla buluşturdu. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.