Dadaş Lideri Devirdi 2-0
Erzurumspor sahasında ağırladığı Diyarbakır temsilcini Eren'in 63. dakikada ve Baiye'nin son dakika attığı gol ile maçı 2-0 almasını bildi ve puanını 39 yaptı.

Erzurumspor sahasında ağırladığı Diyarbakır temsilcini Eren'in 63. dakikada ve Baiye'nin son dakika attığı gol ile maçı 2-0 almasını bildi ve puanını 39 yaptı.
Maçta Diyarbakır temsilcisi 2 kırmızı kart gördü.
Karşılaşmanın ilk yarısında iki takım da kontrollü bir oyun sergilerken, net gol pozisyonlarının az olduğu mücadele 0-0 eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıda ise ev sahibi Erzurumspor oyunda üstünlüğü ele aldı. Mücadelenin 63’üncü dakikasında Eren Tozlu, yakaladığı fırsatı gole çevirerek takımını 1-0 öne geçirdi.
Golden sonra Amedspor beraberlik için baskısını artırsa da aradığı golü bulamadı. Maçın 80’inci dakikasında Amedsporlu Kahraman Demirtaş, gördüğü ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı ve konuk ekip sahada 10 kişi kaldı. Uzatma dakikalarında ise Murat Uçar da ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı.
Amedspor’un eksik kaldığı anları iyi değerlendiren Erzurumspor, 90’ıncı dakikada Brandon Baiye’nin attığı golle farkı ikiye çıkardı. Mücadele Erzurumspor’un 2-0’lık üstünlüğüyle sona ererken, Amedspor kritik deplasmandan puansız döndü.
Bu sonuçla Amedspor zirve yarışında önemli bir kayıp yaşarken, Erzurumspor sahasında aldığı galibiyetle haftayı moralli kapattı.









