Büyükşehir Gençlik Meclisi Başkanlığı'na yeni isim!

Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Erzurum gençliği için yeni bir nefer olarak çalışacağından hiçbir şüphemiz yok” dedi.

Siyaset Yayın: 01 Kasım 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 01.11.2023 16:28:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 47 sn.
448 okunma
Google News

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanlığı'na Emirhan Keleş getirildi. Haberi sosyal medya hesabından duyuran Erzurum Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, “Erzurum gençliği için yeni bir nefer olarak çalışacağından hiçbir şüphemiz yok” dedi.

Erzurum İl Gençlik Kolları Başkanı Gökberk Kocaaliler ile birlikte Başkan Sekmen’i makamında ziyaret eden Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanı Emirhan Keleş teşekkürlerini ileterek, gençlik için canla başla çalışacağını ifade etti. Başkan Sekmen ise, “Erzurum Büyükşehir Belediyesi Gençlik Meclisi Başkanlığı'mız Emirhan Keleş kardeşimize emanet. Erzurum gençliği için yeni bir nefer olarak çalışacağından hiçbir şüphemiz yok. Kardeşimize başarılar dilerim” ifadelerine yer verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.