Erzurum Tarım İl Müdürü değişti

Akar gitti Kenger geldi !

Yaşam Yayın: 15 Eylül 2023 - Cuma - Güncelleme: 15.09.2023 16:10:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 1 dk.
703 okunma
Google News
Erzurum il Tarım ve Orman Müdürlüğüne Yenimahalle İlçe Tarım ve Orman Müdürü Alparslan Kenger atandı. Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar ise Malatya İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne getirildi.
Akar gitti Kenger geldi !
Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları Resmi Gazete'de yayımlandı. Gece yarısı yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile birlikte tarım il müdürlerinde değişiklikler yaşandı. 12 Tarım İl Müdürü görevden alındı. 45 yeni Tarım İl Müdürü atandı. Çok sayıda il müdürü görevden alınırken, bazı müdürlerin de görev yerleri değiştirildi.
Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlanan atama kararnamesine göre Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürü Osman Akar Malatya İl Tarım Müdürlüğü görevine getirildi. Erzurum İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne ise Yenimahalle İlçe Tarım ve Orman Müdürü Alparslan Kenger atandı.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.