Gazeteci Çakır, MHP'den aday adaylığı için başvurusunu yaptı

Çakır aday adaylığı başvurusunu şu sözlerle duyurdu; " Münafıklar, riyakârlar, fasıklar, fitneci ve fücurlar bilsin ki; Lidere sadakat ve itaat, bizde en büyük Devlettir! Ve Devlet kuşkusuz millet içindir…

Siyaset Yayın: 14 Mart 2023 - Salı - Güncelleme: 14.03.2023 15:59:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 43 sn.
608 okunma
Google News

MHP Milletvekilliği Aday adaylığı için başvurular başladı.

2023 seçimleri için milletvekili adayı olmak sityenler Ankara'da genel merkezin yolunu tuttu. Erzurum Milletvekilliği adaylığı için ilk müracaat edenlerden biri Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü, Anadolu Basın Birliği Şube Başkanı, gazeteci Musa Çakır, oldu.

Çakır aday adaylığı başvurusunu şu sözlerle duyurdu; " Münafıklar, riyakârlar, fasıklar, fitneci ve fücurlar bilsin ki; Lidere sadakat ve itaat, bizde en büyük Devlettir!
Ve Devlet kuşkusuz millet içindir…

Şehrimize hizmet muradıyla 14 Mayıs’taki seçimler için biz de yola çıktık, milletvekili aday adaylığı için başvurumuzu yaptık. Mevlam utandırmasın."

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.