Erzurum'da Kardelen Kart yeni yılda yerini Erzurum Kart'a bırakacak.

Sistemsel ve teknolojik olarak değişikliğe gidilen eski kartlar artık kullanılamayacak.

Yaşam Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 13:49:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 51 sn.
553 okunma
Google News

Erzurum'da toplu taşımada kullanılan Kardelen Kart yeni yılda yerini Erzurum Kart'a bırakacak.

Sistemsel ve teknolojik olarak değişikliğe gidilen eski kartlar artık kullanılamayacak.

Erzurum'da toplu taşımada kullanılan Kardelen Kart, tarih oluyor. Yeni yılda tamamen kullanımdan kaldırılacak olan Kardelen Kart yerini Erzurum Kart’a bırakacak. Erzurum Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ise vatandaşların kartlarını değiştirmeleri için duyuruda bulundu.

Yapılan bilgilendirmede sistemsel ve yeni teknoloji gereği değişime gidildiği belirtilirken, duyuruda şu ifadelere yer verildi: “İlimizde daha önce kullanılan Kardelen Kartların sistemsel olarak ve yeni teknoloji gereği Erzurum Kartla değişimi gerekmektedir. 31.12.2023 tarihine kadar Kardelen kart kullanıcılarının Erzurum Kart almaları önemle rica olunur. 01.01.2024 tarihinden itibaren Kardelen Kartlar kullanılamayacaktır.”

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.