Yakutiye Belediyesi'nin gençlik kampı büyük ilgi gördü

Yakutiye Belediyesi tarafından bu yıl birincisini düzenlenen "Naf-ı Alem Su Şenliği ve Gençlik Kampı" Kargapazarı Dağları’nın zirvesinde gerçekleştirildi.

Belediyeler Yayın: 04 Eylül 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.09.2023 15:35:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
505 okunma
Google News

Yakutiye Belediyesi tarafından bu yıl birincisini düzenlenen "Naf-ı Alem Su Şenliği ve Gençlik Kampı" Kargapazarı Dağları’nın zirvesinde gerçekleştirildi.
Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, özelliklere gençlere tarihi anlatmak ve ecdadı yaşatmak için böyle bir etkinlik planladıklarını belirterek, “Gençlerimizle doğa yürüyüşü, gökyüzü gözlemlemesi, konaklama ve çeşitli etkinlikler yaptığımız kampımıza AK Parti Erzurum Milletvekilimiz Mehmet Emin Öz’de ziyarette bulundular. ‘Dünyanın Göbeği’ olarak adlandırılan ve coğrafyamız için çok önemli bir yere sahip olan Kargapazarı Dağları’nın zirvesindeki bu özel mekanın önemi hakkında genç kardeşlerimize bilgiler aktararak, hoş sohbet bir vakit geçirdik. Geleceğimiz olan tüm genç kardeşlerimize doğaya karşı olan ilgilerinden ve duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyor, ömür boyu başarılar diliyoruz.” dedi.
Başkan Uçar, etkinliğin düzenlenmesinde emeği olan Atatürk Üniversitesi Astronomi ve Uzay Bilimleri Arş. Gör. Dr. Ahmet Polatoğlu ve öğrencileri ile Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’nden Doç. Dr. Hüseyin Aydoğdu, Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Mehmet Gözütok ve Yakutiye Gençlik Merkezi Müdürü Zülküf Yılmaz’a teşekkür etti.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.