Erzurum’da TCDD 9. Bölge Müdürlüğü açıldı

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) bünyesinde kurulan 9.Bölge Müdürlüğü görevine, Devlet Demiryolları Erzurum İşletme Müdürü Yunus Yeşilyurt atandı.

Yaşam Yayın: 17 Şubat 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 17.02.2024 19:06:00
Editör -
Okuma Süresi: 42 sn.
656 okunma
Google News
Daha önce Sivas 4. Bölge Müdürlüğü’ne bağlı olarak faaliyetlerini yürüten Erzurum’da müstakil bir bölge müdürlüğü açıldı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) bünyesinde kurulan 9.Bölge Müdürlüğü görevine, Devlet Demiryolları Erzurum İşletme Müdürü Yunus Yeşilyurt atandı.
Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı Atama ve Ayrılma Şube Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının 02.02.2024 tarihli ve 1705667 sayılı yetkisi uyarınca; 4. Bölge Destek Hizmetleri Servis Müdürlüğüne bağlı Erzurum İşletme Müdürü Yunus Yeşilyurt'un, 657 sayılı kanunun 86 ncı maddesi uyarınca Erzurum 9. Bölge Müdürü görevini vekaleten yürütmesi uygun görülmüştür.” denildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.