Yavilioğlu ailesinin anne acısı

24. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili, önceki dönem Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı ve AK Parti Genel Başkan Vekil Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu’nun annesi Yurdagül Yavilioğlu hayatını kaybetti.

Yaşam Yayın: 01 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 01.01.2024 21:21:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 48 sn.
653 okunma
Google News
24. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili, önceki dönem Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı ve AK Parti Genel Başkan Vekil Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu, Hikmet Yavilioğlu ve Mesut Yavilioğlu'nun annesi Yurdagül Yavilioğlu hayatını kaybetti.
24. Dönem AK Parti Erzurum Milletvekili, önceki dönem Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı ve AK Parti Genel Başkan Vekil Yardımcısı Dr. Cengiz Yavilioğlu’nun annesi Yurdagül Yavilioğlu hayatını kaybetti. Merhumenin Cenaze namazı Salı günü (yarın) Erzurum Yakutiye Narmanlı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak. Çat Yavi'deki aile mezarlığına defnedilecek.
erzurummedya olarak merhumeye Allah’tan rahmet, Yavilioğlu ailesi başta olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.