Erzurumspor FK'nın 3 puanı resmen silindi!

Sahada kazanılan 3 puanın silinmesi mavi beyazlı ekip taraftarını üzüntüye sevk ederken, ekibe mali destek sözü veren çevrelerin sessiz kalması ve herhangi bir girişimde bulunmaması tepkiyle karşılandı.

Erzurumspor Yayın: 23 Ocak 2024 - Salı - Güncelleme: 23.01.2024 15:06:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
2208 okunma
Google News

Tahkim Kurulunca alınan, Erzurumspor’un Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Kurulunca alınan 3 puan silinmesi kararına yaptığı itirazın reddedilmesi kararı uygulamaya sokuldu. 23 puanla 11’inci sırada yer alan Mavi Beyazlı ekibin 3 puanı silindi, Erzurumspor 20 puanla 12’inci sıraya indi.

Sahada kazanılan 3 puanın silinmesi mavi beyazlı ekip taraftarını üzüntüye sevk ederken, ekibe mali destek sözü veren çevrelerin sessiz kalması ve herhangi bir girişimde bulunmaması tepkiyle karşılandı.

3 puanı silinen Erzurumspor TRENDYOL 1’inci Ligde ateş hattına indi.  Puan farkı Keçiörengücü, Adanaspor’la eşitlenirken, Şanlıurfaspor ve Tuzlaspor ile 1’e indi. Puan silinmesi sonrasında Mavi Beyazlı ekibin Manisaspor ile yapacağı karşılaşma hayati önem kazanırken, ekibin çıkacağı her maç ligde kalma adına final statüsüne girdi.

3 puan silinmesinin ardından Erzurumspor 20 puanla 12’inci sıraya düştü. Ekibi aynı puanla Keçiörengücü, Adanaspor takip etti. 19 puanlı Şanlıurfaspor 15, 19 puanlı Tuzlaspor 16’ıncı sırayı aldı.

Yorumlar (2)
Mekanik
26.01.2024 15:17
Arkadaş lisans sicil bu cezayı kesiyorsa bunda kesin yönetimin bir yanlışı ,bir ihmali,bir eksikliği vardır...yönetim bunu açıklamalı sorumluları hesap vermeli...zaten takım sidik zoruyla puan aliyor,ligde kalması pamuk ipliğine bağlı...yazık vallahi..
25.01.2024 12:45
Arkadaş...bu nasil beyin yapisidir???yönetimin bir eksiği veya hatasi varsa.takimin alin terini yok sayamazsınız.o 3 puan Urfa.sakarya ve Kocaelinde alınan alın terinin karşılığıdir.yok edemezsin.
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.