Pasinler'in kurtuluşunun 106. yıl dönümü coşkuya kutlandı

Erzurum’un Pasinler ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü coşkuya kutlandı.

İlçeler Yayın: 13 Mart 2024 - Çarşamba - Güncelleme: 13.03.2024 17:10:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 56 sn.
1640 okunma
Google News
Erzurum’un Pasinler ilçesinin düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yıl dönümü coşkuya kutlandı.

Pasinler’in düşman işgalinden kurtuluşunun 106. yılı etkinlikleri kapsamında sabah Atatürk büstüne Kaymakam Yunus Emre Temel ve Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli tarafından çelenk sunumu yapıldı.
Çelenk sunumunun ardından kutlamalara Pasinler Kent Meydanında devam edildi. Kutlamalar saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemine binaen Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli tarafından bir konuşma yaptı. Öğrenciler tarafından şiirler okundu. Pasinler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü erkek ve kadın barlarının gösterisi davetliler tarafından büyük ilgi gördü.
Pasinler’in düşman işgalinden kurtuluşu dolayısıyla düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Pasinler Kaymakamı Yunus Emre Temel, Pasinler Belediye Başkanı Ahmet Dölekli ve protokol üyeleri tarafından ödüller verildi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.