Erzurum Tanıtım Günleri'nin 9'uncusu düzenleniyor

Bu yıl 9' uncusu düzenlenecek olan Erzurum Tanıtım Günleri Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) 28 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Gündem Yayın: 12 Ağustos 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 12.08.2023 14:26:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
927 okunma
Google News
Bu yıl 9' uncusu düzenlenecek olan Erzurum Tanıtım Günleri Atatürk Kültür Merkezi’nde (AKM) 28 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek.

Erzurum’u tanıtmak için düzenlenen Erzurum Tanıtım Günleri`nde Erzurum’un geleneksel el sanatları, yemek, halkoyunları, yöresel ürünleri ile sosyal ve kültürel değerleri tanıtılacak.
Erzurum Sosyal İktisadi Araştırma ve Yardımlaşma Vakfı ( ESAV) Genel Başkanı Veysel Karani AKSUNGUR, 28 Eylül-1 Ekim   2023 tarihleri arasında AKM Millet Bahçe Etkinlik alanında yapacakları Erzurum Tanıtım Günleri için gerekli çalışmaları tamladıklarını, Ankara`da Türkiye`nin her ilinden insanın yaşadığını Erzurum Tanıtım Günleri`nin adeta bir Türkiye buluşması olacağını açıkladı. Daha şimdiden yoğun bir ilginin olduğunu, her geçen gün ilginin ve heyecanın arttığını ifade etti.
REKOR BİR KATILIM BEKLENİYOR
ESAV Genel Başkanı Veysel Karani AKSUNGUR, “Ankara’da Erzurum’u yaşatmayı hedeflediklerinin altını çizerek, başta Erzurum Valiliğimizin, Erzurum Büyükşehir Belediyemiz, İlçe Belediyelerimiz, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımız, Ticaret Odamız ve Ticaret Borsamız, Müsiad, sivil toplum kuruluşlarımız,  esnafımız  ve tüm hemşerilerimizin  desteklediği Ankara Erzurum Günleri'nin, titiz bir çalışma ile  yürütüldüğünü, Erzurum Tanıtım Günleri`ne rekor bir katılım beklediklerini söyledi.”
 
ERZURUMLU OLAN OLMAYAN HERKES DAVETLİ
Ankara ile Erzurum arasında bir köprü kurma maksadıyla kültür ve medeniyetler şehri Erzurum`un kültürel değerlerinin, yöresel ürünlerinin, halk oyunlarının, müziğinin kısacası tüm değerlerinin olacağını ifade eden Başkan Veysel Karani Aksungur, Erzurum Tanıtım Günleri‘ne Erzurumlu olan olmayan herkesi ve her kesimi davet ettiklerini açıkladı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.