Erzurum'da devam eden kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor

Şehir merkezi ve ilçelerde etkisini artırarak devam eden yoğun kar yağışı başta yollar olmak üzere yaşamı zorlaştırmaya başladı.

Yaşam Yayın: 20 Kasım 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 20.11.2023 17:07:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 46 sn.
497 okunma
Google News
Erzurum'da dün geceden bu yana etkili olan kar yağışı hayatı olumsuz şekilde etkilemeye devam ediyor.

Şehir merkezi ve ilçelerde etkisini artırarak devam eden yoğun kar yağışı başta yollar olmak üzere yaşamı zorlaştırmaya başladı.

Karayolları ve belediye ekipleri dün gece başladıkları karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Erzurum’un Tekman ilçesinde kar yağışı yüzünden okullar bir gün tatil edildi. Erzurum’u diğer illere bağlayan yüksek kesimlerde ve geçitlerde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle zaman zaman ulaşımda aksama yaşanıyor. Erzurum'da kar ve tipi nedeniyle kırsaldaki 251 mahalle yolunda ulaşım sağlanamıyor. Şehir merkezinde de kışa hazırlıksız yakalanan araç sürücüleri kazalara davetiye çıkardı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.