Erzurumlu Yazar İsrafil Çakır Altın Kalem roman ödülünü aldı

Erzurumlu yazar-eğitimci İsrafil Çakır polisiye roman dalında "Maun Kırmızılı Kapı" kitabıyla ödül aldı.

Kültür Yayın: 30 Mayıs 2023 - Salı - Güncelleme: 30.05.2023 10:38:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 1 dk.
630 okunma
Google News

Edebiyat dünyasının keşfedilmemiş madenlerini ortaya çıkarma ilkesi ile yol alan Altın Kalem Ödülleri, bu yıl Altın Yazar ve Altın Kitap kategorilerinde görkemli bir törenle sahipleriyle buluştu.

20 Mayıs Cumartesi günü Mihrabat Korusu'nda 3.sü gerçekleşen törende roman, şiir, deneme, gezi, çocuk, sağlık gibi birçok kitap türünde yazarlara Türkiye'nin önemli isimleri tarafından ödülleri takdim edildi.

Erzurumlu yazar-eğitimci İsrafil Çakır polisiye roman dalında "Maun Kırmızılı Kapı" kitabıyla ödül aldı.

Yazar İsrafil Çakır yaptığı açıklamada almış olduğu ödülden dolayı mutlu olduğunu belirterek; "Türkiye'de istenen sayıda roman yazılmıyor. Hele hele polisiye romanda sayı çok düşük. Erzurum'da ise bu türde benim bildiğim kadarıyla roman yok. Kitabımın edebiyat çevrelerinin dikkatini çekmiş olması önemli elbette. Aldığım bu ödül yeni romanlar için bana teşvik olacak." dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.