Başkan Sekmen ETSO üyeleri ile bir araya geldi

Erzurum’un iş insanları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) düzenlenen toplantıda buluştular.

Ekonomi Yayın: 08 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 08.02.2024 14:15:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 3 dk.
1470 okunma
Google News

Erzurum’un iş insanları ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda (ETSO) düzenlenen toplantıda buluştular.

ETSO Meclis Salonu’nda düzenlenen toplantının açış konuşmasını yapan Başkan Özakalın, Başkan Sekmen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, şehrin ve iş dünyasının problemlerinin çözümünde istişare ve ortak aklın önemine değindi.

“Belediyenin kapıları vatandaşlara açık”

Toplantıda daha sonra konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Erzurum iş dünyası ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Büyükşehir Belediyesi olarak hizmet dönemi içerisinde yaptıkları çalışmalar ve hayata geçirdikleri projeler hakkında bilgi vererek, belediyenin kapılarının bütün vatandaşlara açık olduğunu söyledi.

ETSO’ya teşekkür etti

Konuşmasında özellikle, il genelinde yapılan alt ve üst yapı çalışmaları, tarihi eserlerin bakım ve onarımı, kentsel dönüşüm, sosyal ve kültürel faaliyetler, kış turizmi projeleri ve 2. Organize Sanayi Bölgesi’nde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi veren Başkan Sekmen, şehrin kalkınmasının tek yolunun sanayileşmeden geçtiğini vurguladı. 2. OSB Yönetimi olarak başta Valilik, Büyükşehir Belediyesi ve Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nın tam bir koordinasyon içerisinde görev yaptığını kaydeden Başkan Sekmen, bu konuda Başkan Özakalın’ın nezdinde 2. OSB’nin her aşamasını takip eden ve iş dünyası adına taşın altına elini

 

 

koyan ETSO’ya teşekkür etti.

“Bu şehre hizmet için yola çıktık”

Başkan Sekmen, Erzurum’un hak ettiği konuma ulaşması için Başkan Özakalın’ın ifade ettiği gibi birlik, beraberlik, istişare ve ortak akılla hareket etmenin önemine değinerek, “Bu konuda iş dünyamızın pozitif yaklaşımı her türlü takdirin üzerindedir. Biz bu şehre hizmet etmek için yola çıktık. Eğer bir şeyler yapacaksak, bir hizmet sunacaksak bunu hep birlikte yapacağız. Erzurum hepimizin… Hizmet üretmek için var gücümüzle el birliği mesai gözetmeksizin çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Başkan Sekmen konuşmasının ardından iş insanlarının kendi sektörleriyle ilgili sorunlarını gündeme getirerek istişarelerde bulundular.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.