Ak Parti'de aday tanıtım toplantısı hazırlığı devam ediyor

Siyasi Partiler tarafından Yüksek Seçim Kuruluna aday listelerinin son şekli dün akşam 17.00’da bildirildi. Erzurum’da da birinci sıra adayı dışında mevcut vekillerden hiçbiri yer almadı.

Siyaset Yayın: 12 Nisan 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 12.04.2023 01:36:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 3 dk.
1153 okunma
Google News

-AK PARTİ ADAYLARI GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

-AK PARTİ’DE ADAY TANITIM TOPLANTISI HAZIRLIĞI

-KÜÇÜKOĞLU, “HEDEFİMİZ 6-0”

 

Siyasi Partiler tarafından Yüksek Seçim Kuruluna aday listelerinin son şekli dün akşam 17.00’da bildirildi. Erzurum’da da birinci sıra adayı dışında mevcut vekillerden hiçbiri yer almadı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum’da birinci sıradan İçişleri Eski Bakanı Selami Altınok, ikinci sırada Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Fatma Öncü, üçüncü sırada Erzurum Eski İl Başkanı Mehmet Emin Öz, dördüncü sırada MKYK üyesi Abdurrahim Fırat, beşinci sırada Kadın Kolları Başkanı Ayşe Deniz Çelik ve son sırada ise Gençlik Kolları Başkanı Gökberk Kocaaliler aday gösterdi.

11 Nisan’da Ankara Arena’da saat 13.00’da tüm Türkiye’nin adaylarının tanıtımının yapılacağı aday tanıtım toplantısı için hazırlıklarda son aşamada. Erzurum’dan da yoğun katılımın olacağı toplantı öncesinde Ankara’da bulunan AK Parti İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu, düzenlenecek toplantıya Cumhurbaşkanı AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağını söyledi. 27. Dönem Milletvekillerine yapmış olduğu hizmetler için teşekkür mesajı yayınlayan Başkan Küçükoğlu, 28. Dönem adayları ile 14 Mayıs seçimlerine yoğun bir çalışma yürüteceklerini dile getirdi. Hedeflerinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesi olduğunu ve Erzurum’dan daha önce kazanılan 6 Milletvekilliğinin yeniden elde edilmesi olduğunu söyleyen Küçükoğlu, “Biz milletimizin şaşmaz ferasetine güveniyoruz. Yıllarca 40 binden fazla şehidimizin kanına giren bebek katillerinin özgürlüğü için çaba gösteren ittifakların herkes farkındadır. Bunun yanında AK Parti’nin 20 yılda bu ülkeyi çağ üstüne çağ atlattığı da bilinmektedir. 14 Mayıs günü halkımızın iradesi Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde AK Parti’den yana olacaktır” şeklinde konuştu.

 

KÜÇÜKOĞLU; TÜRKİYE YÜZYILINI İNŞA EDİYORUZ

İl Başkanı Küçükoğlu, AK Parti vizyonu gereği, Türkiye Yüzyılının inşası yolunda AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde çıkılan bu kutlu yolda hizmetlerinin süreceğini kaydetti. Küçükoğlu, “Hizmet etmeye talip olan tüm aday adaylarımıza da teşekkürü borç biliyorum. Ayrıca şehrimize ve milletimize hizmet etmek için partimiz adına aday gösterilen tüm milletvekili adaylarımıza ve teşkilatımıza muvaffakiyetler diliyorum. Milletimize, şehrimize ve kutlu davamıza hayırlı olsun. 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimlerinde bütün teşkilatımızın da elbirliği ile yeni zaferleri yazacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. AK Parti hizmetin ve kalkınmanın alternatifi olmayan partidir.” diye konuştu.

 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.