Erzurum’da türkü şöleni

Erzurum Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, Anadolu’nun dört tarafından seçilen türkülerle dinleyenlerin beğenisini aldı.

Sanat Yayın: 29 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 29.01.2024 15:37:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 47 sn.
758 okunma
Google News
Erzurum Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, Anadolu’nun dört tarafından seçilen türkülerle dinleyenlerin beğenisini aldı.

Mehmet Çalmaşur yönetimindeki Büyükşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğu, uzun bir süredir yaptığı hazırlıklardan sonra İbrahim Erkal Dadaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde dinleyicilerinin karşısına çıktı. "Anadolu’nun Ruhu Türkülerimiz" adını taşıyan programda birbirinden güzel halk müziği eserler hem koro hem de solo olarak icra edildi. Bu arada Erzurum Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Engin'in Alvarlı Muhammed Efe'den bir türküyü söylemesi konsere renk kattı.
Program sonrası Erzurum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zafer Aynalı, Koro Şefi Mehmet Çalmaşur’u kutladı ve çiçek verdi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.