Başkan Sekmen; Muhtarlar başımızın tacıdır

“Milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olarak görevlerini büyük bir azim ve kararlılıkla yürüten muhtarlarımız bizim başımızın tacıdır” dedi.

Siyaset Yayın: 19 Ekim 2023 - Perşembe - Güncelleme: 19.10.2023 13:53:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
373 okunma
Google News

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen muhtarlarla buluştu. Muhtarlık müessesesinin önemine değinen Başkan Sekmen, “Milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olarak görevlerini büyük bir azim ve kararlılıkla yürüten muhtarlarımız bizim başımızın tacıdır” dedi.

Muhtarlar olmadan asla başarılı olamayacaklarını kaydeden Başkan Sekmen, “Muhtarlık müessesesi, kültürümüzün ve toplumsal hayatımızın en önemli yapı taşlarından biridir. Toplumun sosyal ve idari ihtiyaçlarını karşılayan muhtarlık müessesesi, çok yönlü bir kurumdur. Muhtarlarımız, aziz milletimizin birinci derecede temsilcileridir. Mahalli idarelerin temel yapıtaşı olan muhtarlarımız yerel yönetimin hamisidir. Bizler mahalli idareciler olarak muhtarlarımız olmadan asla başarılı olamayız. Muhtarlarımızla karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulunarak şehrimizin problemlerine çare üretiyoruz. Milletimizin tercihine, teveccühüne, itimadına mazhar olarak görevlerini büyük bir azim ve kararlılıkla yürüten muhtarlarımız bizim başımızın tacıdır. Bugün, bizler ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi gören kıymetli muhtarlarımızla bir araya geldik. Muhtarlar Günü vesilesiyle gerçekleştirdiğimiz bu özel buluşmada bizlere güzel temennilerde bulunan muhtarlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.