Hafızlık yarışmasında Alim Alacalı bölge birincisi oldu

Tortum Niyazi Çakmakçı İmam Hatip Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Alim Alacalı, Ardahan'da yapılan ve 12 ilin katıldığı bölge hafızlık yarışmasında da birinci oldu.

Eğitim Yayın: 25 Mayıs 2023 - Perşembe - Güncelleme: 25.05.2023 13:28:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 44 sn.
1064 okunma
Google News
Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen "Genç Muhafızlar Hafızlık Yarışmasında" Tortum Niyazi Çakmakçı İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerinden Alim Alacalı bölge birincisi oldu.

Daha önce Erzurum genelinde yapılan yarışmada il birincisi olarak bölge yarışmasına katılma hakkı kazanan Tortum Niyazi Çakmakçı İmam Hatip Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Alim Alacalı, Ardahan'da yapılan ve 12 ilin katıldığı bölge hafızlık yarışmasında da birinci oldu.
Tortum Niyazi Çakmakçı İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Alim Alacalı böylece 6 Haziran’da Kütahya Tavşanlı ilçesinde yapılacak olan “Türkiye Hafızlık Yarışması”nda, Doğu Anadolu Bölgesi adına yarışmaya katılma hakkı kazanmış oldu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.