Kazada hayatını kaybeden 4 kişi Erzurum'da toprağa verildi

İstanbul’dan düğün dönüşü bindikleri minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 4 kişi ölmüş 10 kişi yaralanmıştı. Kazada hayatını kaybedenler dün gözyaşlarıyla toprağa verilirken Köprüköy’de defnedilen Mukaddes Kanli’nin damadın halası olduğu öğrenildi.

Yaşam Yayın: 11 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 11.07.2023 14:37:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 4 dk.
436 okunma
Google News
Kazada hayatını kaybeden baba Mehmet Kılıç ile oğlu Erkan Kılıç ikindi namazına müteakiben Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.
Baba oğul yan yana defnedildi !
İstanbul’dan düğün dönüşü bindikleri minibüsün şarampole yuvarlanması sonucu 4 kişi ölmüş 10 kişi yaralanmıştı. Kazada hayatını kaybedenler dün gözyaşlarıyla toprağa verilirken Köprüköy’de defnedilen Mukaddes Kanli’nin damadın halası olduğu öğrenildi.
Süleyman Özkan idaresindeki 25 ACY 505 plakalı minibüs, önceki gün sabah saatlerinde Erzincan-Sivas karayolunun 40. kilometresi Sakaltutan Geçidi mevkiinde şarampole devrilmiş, kazada araçtaki 4 kişi hayatını kaybederken aralarında çocukların da bulunduğu 10 kişi yaralanmıştı. Minibüstekilerin İstanbul’da katıldıkları bir düğünden Erzurum’a döndükleri belirlenmişti.
Düğün evi cenaze evine döndü
Kazada yaşamını yitirenlerden Mukaddes Kanli’nin damat Birlikhan Kanli’nin halası olduğu ortaya çıktı. Yeğeninin düğününe katılmak için aileyle birlikte İstanbul’a giden Mukaddes Kanli, evine dönemedi. Kanli ailesinin en mutlu günü en acı günlerine dönüştü. Düğün evinin cenaze evine döndüğü aile, yakınlarını kaybetmenin derin acısını yaşadı.
Damat cenazeye katıldı
Elim kazada hayatını kaybeden talihsiz kadın, dün öğle namazına müteakiben Köprüköy ilçesinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenazeye katılan damat Birlikhan Kanli, halasının ardından gözyaşı döktü.
Başkan Uçar, aileyi yalnız bırakmadı
Yakutiye Belediyesi personeli Ümit Yaşar Kanli’nin kız kardeşi Mukaddes Kanli’nin cenaze törenine Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar ve Köprüköy Belediye Başkanı Osman Belli de katıldı. Başkan Uçar, cenazenin yanı sıra kazanın ilk anından itibaren aileyi yalnız bırakmadı. Erzincan Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaralıları da ziyaret eden Başkan Uçar, aileye hem baş sağlığı hem de geçmiş olsun dileklerini iletti.
Baba oğul yan yana defnedildi
İstanbul’dan düğünden Erzurum’a dönen minibüste birlikte davul-zurna çalan baba oğul da vardı. Baba Mehmet Kılıç (60) ile oğlu Erkan Kılıç (37) düğünlerde birlikte davul-zurna çalmalarıyla tanınıyordu. Ayrıca Cumhuriyet Caddesi’nde boyacılık yaparak da şehirde yakinen tanınan baba Mehmet Kılıç, oğluyla birlikte Kanli ailesinin düğününde davul-zurna çalmak için İstanbul’a gitti. Dönüşte aileyle birlikte aynı araçla yola çıkan baba oğulun acı sonu yakınlarını yasa boğdu.
Kazada hayatını kaybeden baba oğul, ikindi namazına müteakiben Narmanlı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Uzun yıllardır birlikte düğünlerde davul-zurna çalarak insanları eğlendiren baba oğul bu kez üzdü. Hayatları boyunca birlikte çalışan talihsiz baba oğul, musalla taşında da mezarda da yan yanaydı.
Cenaze namazına cezaevinden izinli olarak katılan Kadir Kılıç, babası ve kardeşini gözyaşları ile son yolculuğuna uğurladı. Hayatını kaybeden Erkan Kılıç’ın evli ve biri yeni doğan 3 çocuğunun olduğu öğrenildi.
Minibüsün şoförü de öldü
Aracı kullanan Süleyman Özkan da acı sonu yaşayanlardandı. Şoför Özkan, feci kazada yaşamını kaybetti. Erzurumlu şoför, Palandöken ilçesinde bulunan Osman Bektaş Camii’nde öğle namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Asri Mezarlık’ta toprağa verilen şoför Süleyman Özkan’ın ölümü ailesini ve sevenlerini yasa boğdu.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.