Sağlık-Sen İl Başkanı Duman Genel Başkan Yardımcısı seçildi

Yapılan seçimlerde Erzurum İl Başkanı Abdullah Duman'ın aralarında olduğu liste seçimi kazandı ve Abdullah Duman'da Genel Başkan Yardımcısı oldu

Sağlık Yayın: 06 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 06.03.2023 15:29:00
Editör -
Okuma Süresi: 59 sn.
453 okunma
Google News

Ankara’da büyük bir katılımla gerçekleştirilen genel kurulda mevcut Genel Başkan Semih Durmuş ile Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Faruk Doğan, başkanlık için yarıştı.

Yapılan seçimlerde Erzurum İl Başkanı Abdullah Duman'ın aralarında olduğu liste seçimi kazandı ve Abdullah Duman'da Genel Başkan Yardımcısı oldu

İki listeyle yapılan seçimde, oyların çoğunluğunu alan Mahmut Faruk Doğan, Sağlık-Sen’in yeni Genel Başkanı oldu.

Genel kurulda Genel Başkan seçilen Mahmut Faruk Doğan, Sağlık-Sen teşkilatına teşekkürlerini iletti. Doğan, “Hekiminden hemşiresine, 112 görevlisinden sosyal hizmet çalışanlarına kadar tüm çalışanların sorunlarını biliyoruz. Amacımız, paydaşlarla çatışma ortamı yaratmadan tamamen iletişim ortamı oluşturarak hizmet etmek” diye konuştu.

Bundan sonra Sağlık-Sen teşkilatının bir ve beraber olduğunu belirten Doğan, “Birlik ve beraberliğin, teşkilatın öne çıktığı bir çalışmayı sizlere göstereceğiz. İletişim kanallarını tıkamadan çatışma yaratmadan hizmet edeceğiz” ifadelerini kullandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.