Türk Nöroşirürji Akademisi Erzurum'da toplanıyor

Türk Nöroşirürji Akademisi Yönetimi yıllık olarak yapılan ve “konferans” ismiyle düzenlenen bu etkinliğin 2023 yılında 31 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında Erzurum’da toplananacak.

Sağlık Yayın: 31 Ağustos 2023 - Perşembe - Güncelleme: 31.08.2023 15:10:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
670 okunma
Google News
Türk Nöroşirürji Akademisi Yönetimi yıllık olarak yapılan ve “konferans” ismiyle düzenlenen bu etkinliğin 2023 yılında 31 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında Erzurum’da toplananacak.

Yapılan açıklamada şöyle denildi:

Ülkemizde Türk Nöroşirürji Derneği ve Sinir Sistemi Cerrahisi Derneği adlarıyla iki beyin ve sinir cerrahisi meslek kuruluşu bulunmaktadır.

Bunların yanında 2014 yılında “TNDer’ in çatısı altında, nöroşirürji felsefesi üzerine çalışmalar yapmak, nöroşirürji temel bilimlerini geliştirmek ve desteklemek, nöroşirürji alanında araştırmalar yapmak ve bu konularda strateji belirlemek, genç ve akademik gelecek vaat eden kişilerin bilimsel ve etik gelişimlerini temin etmek, diğer nörolojik bilim dallarıyla işbirliğini arttırmak ve nöroşirürji camiasının etik ve geleneklerini geliştirmek ve güçlendirmek üzere, bilimsel olarak özgür olan” amacıyla Türk Nöroşirürji Akademisi kurulmuştur. Yönergesi doğrultusunda her yıl bir defa, ülkemizin farklı merkezlerinden birisinde bilimsel ve sosyal etkinlik düzenlenmektedir.

Türk Nöroşirürji Akademisi Yönetimi yıllık olarak yapılan ve “konferans” ismiyle düzenlenen bu etkinliğin 2023 yılında 31 Ağustos - 3 Eylül tarihleri arasında Erzurum’da toplanmasını kararlaştırmıştır.

Türk Nöroşirürji Akademisi 2023 Konferansının 8.sinin, sınırlı sayıda nöroşirürisyen ve nöroşirürji uzmanlık öğrencisinin katılımıyla, Cumhuriyetimizin 100. Yılında şehrimizde toplanması oldukça değerli ve anlamlıdır.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.