Erzurumspor FK Hakan Kutlu ile sözleşme imzaladı

Erzurumspor tesislerinde düzenlenen imza töreni Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Teknik Direktör Hakan Kutlu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.

Spor Yayın: 15 Şubat 2023 - Çarşamba - Güncelleme: 15.02.2023 15:36:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
847 okunma
Google News
Erzurumspor FK daha önce prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Hakan Kutlu ile resmi sözleşme imzaladı.
 
Erzurumspor tesislerinde düzenlenen imza töreni Kulüp Başkanı Ahmet Dal, Teknik Direktör Hakan Kutlu ile sezon sonuna kadar sözleşme imzaladı.
 
İmza töreninin ardından Dadaş’ın yeni Teknik Direktörünün ekibi de belli oldu. Bu bağlamda Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun ekibinde, Güven Varol ile Çağatay Tekin - Yardımcı Antrenör, İsmail Güney – Kaleci Antrenörü, Yusuf Randa - Atletik Performans Antrenörü ve Oğuz Yıldırım - Analiz ve Performans Antrenörlüğü görevini yürütecek.
 
Erzurumspor FK Başkanı Ahmet Dal, imza töreninin ardından yaptığı açıklamada,
 
“Teknik Direktörümüz Hakan Kutlu ve ekibine başarılar diliyor, büyük Erzurumspor camiamızla birlikte başarılara koşacağı bir sezon geçirmesini temenni ediyoruz.” dedi. Öte yandan deprem felaketi sonrası Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından lige verilen ara sonrası izinde olan mavi beyazlı futbolcular, Antalya'da toplanarak yeni teknik direktör Hakan Kutlu nezaretinde ilk antrenmanını yaptı.

 
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.