ETÜ Ziraat Mühendislerine kapılarını açıyor

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ile Tarımsan Mühendislik Tarım ve Hayvancılık şirketi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

Eğitim Yayın: 04 Aralık 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 04.12.2023 16:19:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
428 okunma
Google News
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) ile Tarımsan Mühendislik Tarım ve Hayvancılık şirketi arasında iş birliği protokolü imzalandı.

ETÜ, uluslararası standartlardaki gübre, makine, tohum, yedek parça ve zirai ilaç tedariki yapan Tarımsan Mühendislik Tarım ve Hayvancılık şirketi ile ortak bilimsel araştırmalar yürütmek, Ar-Ge faaliyetlerinde bulunmak ve eğitim konularında destek sağlamak amacıyla iş birliği anlaşması gerçekleştirdi.
Rektörlük Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza törenine ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Fatih Yetim, Fen Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. İsmail Bezirganoğlu, Tarımsan Mühendislik Tarım Hayvan İnş. Taah. Ltd. Şti Müdürü Alper Küçük katıldı.
İmzalanan protokole ilişkin değerlendirmede bulunan Rektör Çakmak, üniversite sanayi iş birliklerini öncelikli olarak gördüklerini ifade ederek: “Üniversitemizin gelişmiş altyapı olanakları ve laboratuvar imkanları şehrimizin ve bölgemizin sanayicilerine her zaman açık. Yüksek Teknoloji ve Araştırma Merkezi’mizde (YÜTAM) üniversite sanayi iş birliği kapsamında devam eden pek çok çalışmamız var. İmzaladığımız protokol ile tarımsan mühendislik araştırmacıları üniversitemizin imkanlarından faydalanabilecek. Bu vesileyle protokolün her iki kurum adına da hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.