Başkan Sekmen; "orası miting alanı değil!"

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ekrem İmamoğlu'nun vatandaşlara hitap ettiği alanın miting alanı olmadığını söyledi.

Siyaset Yayın: 08 Mayıs 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 08.05.2023 13:07:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
1028 okunma
Google News

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ekrem İmamoğlu'nun vatandaşlara hitap ettiği alanın miting alanı olmadığını söyledi.
Sekmen, düzenlediği basın toplantısında, Havuzbaşı kent meyşdanında meydana gelen olaylarla ilgili açıklamalarda bulundu.
Sekmen, şunları söyledi: "Burada araçlarımızı ilgili alana (Havuzbaşı Kent Meydanı) koyarak gelen vatandaşlarımızdan talep üzerine görünümünü sağlamaya çalıştık ve bu olay böyle olunca da erkenden araçlarımızı kaldırıp götürdük fakat maalesef hazırlıklı gelinmiş ki bakın görüyorsunuz. Taşlar sopalar CHP grubu içerisinden… Zaten 150-200 kişilik bir grup bu. Böyle bir miting yapabilecek halleri yok. Bu hale düştükleri için 'Nasıl bir kaos yaratalım, nasıl bir sıkıntı yaratalım' diye hem Erzurum mitingine gölge düşürmek hem bugün İstanbul'da yapılan mitinge gölge düşürmek için gayret sarf eden bir hadise... Şimdi telefonumda var. Çekimini yaptık. Buradan gösteriyorum, bakınız, CHP'li gruptan taşlar karşı tarafa atılıyor. Bakın buradan taşlar o tarafa atılıyor. Tespit ettik, taş atan kendileri… Polisi zora sokan kendileri…”
İmamoğlu'nun havalimanında düzenlediği basın toplantısında kendisinin biri olduğunu ifade ettiğini aktaran Sekman, "Benim nezaketsiz biri olduğumu söylüyor. Benim nasıl nezaketli biri olduğumu Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kılıçdaroğlu çok iyi bilir ve CHP'li milletvekilleri çok iyi bilirler. Zamanında müracaat yapıldığı zaman salonlar tahsis edildi. Toplantılarda en ufak bir olay çıkmadı. Bu olayın çıkış tek nedeni var. O da bitişlerinin göstergesidir. Gerek burada gerekse Türkiye'nin birçok yerinde artık bunlara olan ilgi azalmıştır çünkü terörle yan yana gelene bu millet, bu aziz millet yetki vermez.” diye konuştu.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.