Tavlaşoğlu, "çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız."

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için takvim işlerken AK Parti’den Aziziye Belediye Başkan adayı olan Eyüp Tavlaşoğlu, mahalle ve esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürüyor.

Siyaset Yayın: 15 Şubat 2024 - Perşembe - Güncelleme: 15.02.2024 16:54:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 1 dk.
568 okunma
Google News

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için takvim işlerken AK Parti’den Aziziye Belediye Başkan adayı olan Eyüp Tavlaşoğlu, mahalle ve esnaf ziyaretlerini aralıksız devam ettiriyor.

Cumhur İttifakının Başkan Adayı Eyüp Tavlaşoğlu, yeni açılan Seçim Koordinasyon Merkezi'nde vatandaşlarla yapılan istişarelerin yanısıra mahalle ve esnaf ziyaretlerini de sürdürüyor.

Bir taraftan projelerini anlatıyor, diğer taraftan talep ve sorunları yerinde, ilk ağızdan dinliyor.
Dadaşkent ve Ilıca esnafına ziyaretlerini devam ettiren Tavlaşoğlu, mahalle konaklarında da MHP yetkilelri ile birlikte vatandaşları dinliyor ve Ak Parti Belediyeciliğini anlatıyor.

"Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız" ilkesi ile ziyaretlerini sürdüren Tavlaşoğlu, bu kapsamda esnaf, ev toplantıları, pazar alanında faaliyet gösteren esnaf ile alışverişe gelen vatandaşları, Saltuklu, Selçuklu, Ilıca Mahallelerinde bulunan iş yerlerini de ziyaret ederek hayır dualarını ve desteklerini istiyor.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.