EGC'de bayrak değişimi; Musa Çakır başkan seçildi

Musa Çakır ve Vedat Refayeli'nin yarıştığı seçimlerde, üyelerin oylarıyla Genç Gazeteci Musa Çakır, EGC'nin yeni başkanı oldu.

Gündem Yayın: 09 Mart 2024 - Cumartesi - Güncelleme: 09.03.2024 21:40:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
607 okunma
Google News
Erzurum Gazeteciler Cemiyetinin Olağan Genel Kurulu bu gün gerçekleştirildi. Musa Çakır ve Vedat Refayeli'nin yarıştığı seçimlerde, üyelerin oylarıyla Genç Gazeteci Musa Çakır, EGC'nin yeni başkanı oldu.
 
Erzurum'da Gazeteciler Çakır dedi
 
Erzurum Gazeteciler Cemiyetinin Yeni Başkanı Genç Gazeteci, Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Musa Çakır oldu. Erzurum Gazeteciler Cemiyeti Olağan Genel Kurulu bu gün gerçekleştirildi. İki adayın yarıştığı seçimlerde, Erzurum'da gazeteciler Musa Çakır'ı tercih etti. Kullanılan geçerli oylardan 26 oy Çakır 19 oy Refayeli aldı.
Seçim sonrası bir açıklama yapan Çakır, " Cemiyetimize bu güne kadar hizmet etmiş, bütün Başkanlarımıza ve yönetimlerine teşekkür ediyoruz. Mesleki sorunlarımızı gündeme getirmek, çözümü noktasında gayret göstermek en önemli hedefimiz olacaktır. Genç bir kadroyla geliyoruz. Bu dinanizmimizin bizleri başarıya ulaştıracağından hiç bir kuşkumuz yok. Cemiyetimizin kapısı, bütün meslektaşlarımıza açıktır. Herkesi EGC çatısı altına bekliyoruz." dedi.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.