Başkan Sekmen'i övdü, İstanbul için "neden olmasın" dedi

Hande Fırat AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayının Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olabileceğini söyledi.

Siyaset Yayın: 03 Kasım 2023 - Cuma - Güncelleme: 03.11.2023 14:14:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
578 okunma
Google News

Hande Fırat AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayının Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen olabileceğini söyledi.

Türkiye’de yerel seçimler yaklaşırken partilerin adayları ile ilgili kulisler ortaya çıkmaya başladı. AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığı ile ilgili bugüne kadar Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, eski Şehircilik Bakanı Murat Kurum, eski Ulaştırma Bakanı Adil Karaismalioğlu gibi pek çok isimler gündeme geldi.

İktidara yakınlığı ile bilinen Hande Fırat, AKP’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayıyla ilgili yeni bir iddia ortaya attı. Erzurum’a gidip, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’le görüşen Hande Fırat, Sekmen’i öve öve bitiremedi. Fırat’ın yazısına “Dadaşlar şehrinden sonra sıra İstanbul mu” başlığını koyması dikkat çekti.

Sekmen’in İstanbul’da Samandıra Belde Belediye Başkanlığı ve Kartal’daki iki dönem belediye başkanlığı tecrübesini Erzurum Belediye Başkanlığı’na yansıttığını söyleyen Fırat, “Dadaş’lar şehri Erzurum son gittiğimden bu yana bambaşka bir şehir olmuş.” dedi.

Hande Fırat ardından da “İstanbul’da iki dönem milletvekilliği tecrübesi dikkate alındığında AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları arasında adının geçmesi kimseyi şaşırtmasın!” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.