ASKF maçlarında Erzurum İl Özel İdare FK üç kategoride şampiyon oldu

Erzurum ASKF ile Futbol İl Temsilciliğinin düzenlediği U11-U12 ve U13 yaş kategorilerinde şampiyon İl Özel İdare FK oldu

Spor Yayın: 11 Temmuz 2023 - Salı - Güncelleme: 11.07.2023 14:26:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
577 okunma
Google News
Erzurum ASKF ile Futbol İl Temsilciliğinin düzenlediği U11-U12 ve U13 yaş kategorilerinde şampiyon İl Özel İdare FK oldu
Erzurum Amatör Spor Kulüpler Federasyonu (ASKF) ile Futbol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen U11, U12 ve U13 yaş kategorilerinde şampiyon takımlar belli oldu. Üç kategoride de Erzurum İl Özel İdare FK oldu.
Daha önce İl Özel İdare FK, U11 yaş kategorisinde şampiyon olmuştu. Hafta sonu da Mavi-beyazlılar, U12 yaş ve U13 yaş kategorilerinde şampiyon oldu.
Kazanan Erzurum ve Türk Futbol
Erzurum Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca, hafta sonu düzenlenen U12 Yaş ve U13 Yaş Kupa töreninde yaptığı açıklamada “Erzurum U-12 ve U13 Yaş Grubu müsabakaları yapılan final müsabakaları ile son buldu. Kazanan Erzurum ve Türk Futbolu oldu. Sporseverler ve futbolcuların aileleri, geleceğin futbol Yıldızlarını izleme imkanı oldu. Buraya gelen herkes, 3 Temmuz Stadyumu’nda gelecek ve umut olduğunu görme fırsatımız oldu. Minik futbolcuların gelecek vaat ettiğini görmek, teknik adamlar olarak bizleri mutlu etti. Bu güzel ve muhteşem organizasyonda yanımızda olan Futbol emekçilerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyor tüm futbol camiasını kutluyorum” dedi.
 
Nurullah PALA-Muhammet TARHAN/PUSULA
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.