Depremzedeler için günlük 50 bin ekmek üretiyorlar

Erzurum Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Kahramanmaraş merkezli iki depremin büyük yıkıma neden olduğu 10 ilin ekmek ihtiyacını karşılamak için seferber oldular.

Yaşam Yayın: 13 Şubat 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 13.02.2023 15:43:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 52 sn.
673 okunma
Google News

Erzurum Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Kahramanmaraş merkezli iki depremin büyük yıkıma neden olduğu 10 ilin ekmek ihtiyacını karşılamak için seferber oldular. 
Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlıurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma sebep oldu.  
Arama kurtarma ekiplerinin büyük mücadele verdiği deprem bölgesinin ekmek ihtiyacını karşılamak için Erzurum Hamidiye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri seferber oldu. 
Depremin hemen ardından yaklaşık 5 ay önce kurulan ve okulların pansiyonlarında kalan öğrencilerin ihtiyacının karşılandığı endüstriyel ekmek üretim atölyesinde toplanan okul müdürü İstek Bulut, öğretmen ve öğrenciler, afetzedelerin ihtiyacı için ekmek üretimine başladı. 

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.