Ak Parti Milletvekili adaylarını tanıttı

Partililer tarafından karşılanan adaylar şehir turunun ardından partililere seslendiler.

Siyaset Yayın: 14 Nisan 2023 - Cuma - Güncelleme: 14.04.2023 00:26:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
1067 okunma
Google News

AK Parti milletvekili adayları Erzurum’a geldi. Partililer tarafından karşılanan adaylar şehir turunun ardından partililere seslendiler.

Adaylar Selami Altınok, Fatma Öncü, Mehmet Emin Öz, Abdurrahim Fırat, Ayşe Deniz Çelik ve M. Gökberk Kocaaliler’e Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, AK Parti İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammed Sunar ile Aziziye Belediye Başkanı Muhammet Cevdet Orhan eşlik etti.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’ndeki toplantıda konuşan AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, “Teşkilatımızın tüm kademeleriyle bu seçimi inanç ve iradeyle zaferle sonuçlandıracağız. Bu seçim partiler üstü bir seçimdir. Bu seçim hak ile batılın apaçık mücadelesinde saf belirleme seçimidir. Bu seçim milli manevi değerleri hiçe sayanlarla mücadele etme seçimidir. Bu seçim sadece bizim ve milletimizin değil dünya mazlumlarının umudu olacak bir seçimdir” şeklinde konuştu.

Program milletvekili adayların konuşmaları ve tanıtımları ile devam etti. 

Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.