ŞEHİRDER 10.yılında kitap yayınlarına devam ediyor

ŞEHİRDER’in 10. Yıl etkinlikleri kapsamında çıkarılan kitap için 10 Ocak Çarşamba 19.30’da Temelli Kültür Kıraathanesi’nde bir program yapılacak.

Kültür Yayın: 08 Ocak 2024 - Pazartesi - Güncelleme: 08.01.2024 13:33:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
649 okunma
Google News

ŞEHİRDER’in 10. Yıl etkinlikleri kapsamında çıkarılan kitap için 10 Ocak Çarşamba 19.30’da Temelli Kültür Kıraathanesi’nde bir program yapılacak.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ŞEHİRDER Başkanı Mustafa Uğurlu 10 Ocak’ta yapacakları kitap tanıtım programına herkesi davet ederek şunları söyledi: “10. Yılımız münasebetiyle önce ŞEHİRDER İstişare Heyeti Başkanımız Sayın Muammer Cindilli’nin şimdi de ŞEHİRDER’in kurucusu şehir araştırmacısı, şair ve eğitimci Murat Ertaş hocamızın kitabını yayımladık. Murat Ertaş hocamızın ŞEHİRDER yayınlarından çıkan bu, üçüncü kitabı. Daha evvel şehir sosyoloji alanında “Kendi Kentimi Yazdım”, mahalle sosyolojisi alanında “Akasyalar Düş Oldu Kavakta” kitaplarını çıkarmıştık. Hocamızın son şiir kitabı 2013’te “Kırk Yama” adıyla çıkmıştı, on yıl sonra ve ŞEHİRDER’in de onuncu yılında “Ötede Öbür Yarım”ı çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu münasebetle 10 Ocak Çarşamba Temelli Kültür Kıraathanesi’nde yapacağımız kitap tanıtımı ve şiir programına dostlarımızı ve tüm şiirseverleri bekliyoruz. Programa katılanlar Murat Ertaş hocamızdan imzalı kitap alma şansını elde edecek.”

Murat Ertaş’ın yayımlanmış kitapları: Şebnemler Düştü Deli Kanıma (şiir), 1996, Necip Fazıl’da Tenkitler-Polemikler-Kavgalar (İnceleme) Birey Yay., 2008, Kırk Yama (şiir) Arı-Sanat, 2013, Ermeni Meselesi Erzurum Kronolojisi, Şehirder Yay., 2015, Kendi Kentimi Yazdım, Şehirder Yay., 2016, Akasyalar Düş Oldu Kavak’ta, Şehirder Yay., 2017 ve Ötede Öbür Yarım, Şehirder Yay., 2023

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.