Başkan Uçar silindir kullandı, çalışmalar hakkında bilgi verdi

Bu arada asfalt çalışmalarını sıkça yerinde görme imkanı da buluyoruz. Silindir kullanmak zannedildiği kadar kolay bir iş değilmiş. Asfalt çalışmalarımız son sürat devam ediyor.” dedi.

Belediyeler Yayın: 21 Eylül 2023 - Perşembe - Güncelleme: 21.09.2023 14:30:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 49 sn.
535 okunma
Google News
Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, ilçe sınırları içinde bulunan cadde ve sokakların kış ayları gelmeden tamirleri ile birlikte asfaltlama işlerinin hızlandırıldığını belirtti.

Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, ilçe sınırları içinde bulunan cadde ve sokakların kış ayları gelmeden tamirleri ile birlikte asfaltlama işlerinin hızlandırıldığını belirterek, “ Planladığımız program çerçevesinde hem şehir merkezinde hem de mahallerimizde asfalt çalışmalarımız hızla devam ediyor. Vatandaşlarımızın bu anlamdaki taleplerini de değerlendiriyor ve uygulamaya geçiriyoruz. Kış ayları yaklaşırken planladığımız çalışmaları suretle toparlıyoruz. Bu arada asfalt çalışmalarını sıkça yerinde görme imkanı da buluyoruz. Silindir kullanmak zannedildiği kadar kolay bir iş değilmiş. Asfalt çalışmalarımız son sürat devam ediyor.” dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.