Erzurum'dan deprem bölgesine ilaç yardımı

Gün birlik ve beraberlik günüdür

Sağlık Yayın: 09 Şubat 2023 - Perşembe - Güncelleme: 09.02.2023 15:04:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
519 okunma
Google News
Erzurum Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Metin Tanrıkulu deprem bölgesine gitmesi için ilaç, tıbbi malzeme, Bebek Maması ve bebek bezinden oluşan yardım Malzemelerini Deprem Bölgesinde gönderdi .
 
85 Milyon Tek yürek olduk!
 
Erzurum Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Metin Tanrıkulu deprem bölgesine gitmesi için ilaç, tıbbi malzeme, Bebek Maması ve bebek bezinden oluşan yardım Malzemelerini Deprem Bölgesinde gönderdi. Başkan Tanrıkulu Erzurum genelinde bulunan eczacılardan ve Vatandaşların yardımı ile İlaç, Tıbbı malzeme, Giyim, Bebek Maması, bebek bezi ve Bayanların kullanacağı özel malzemeden oluşan yardım malzemeleri deprem bölgesine gönderildi diye konuştu.
 
100 BİN İLAÇ YARDIMI
Erzurum Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Metin Tanrıkulu Deprem felaketinin 4'üncü gününde ilaçların deprem bölgesine gitmesi için çalışmalar devam ediyor.
 
Deprem bölgesine gönderilen ilaçlara yönelik bilgi veren Tanrikulu "Öncelikle ağrı kesiciler, ateş düşürücü şuruplar, antibiyotikler ve alerjiye karşı ampuller, vitamin ve akut birtakım hastalıklarda kullanılan ilaçları temin ederek gönderiyoruz , Gün birlik ve beraberlik günüdür" diye konuştu.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.