Rektör Çakmak, oğlu Çağrı Çakmak'ı evlendirdi

Erzurum Teknik Üniversitesi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak'ın oğlu Çağrı Çakmak, Fatma İrem Duran ile dünya evine girdi

Yaşam Yayın: 22 Temmuz 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 22.07.2023 21:23:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
979 okunma
Google News

Erzurum Teknik Üniversitesi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak'ın oğlu Çağrı Çakmak, Fatma İrem Duran ile dünya evine girdi.

Palandöken'de bir otelde düzenlenen düğün siyaset, akademi ve iş dünyasını bir araya getirdi.

Erzurum Teknik Üniversitesi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadı.

Çağrı Çakmak, Fatma İrem Duran ile dünya evine girdi. Gerçekleşen düğünde genç çiftlerin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen kıydı.

Siyaset, akademi ve iş dünyasını bir araya getiren düğünde Erzurum bar ekibinin birbirinden güzel folklor gösterileri davetlilere dolu dolu bir gece yaşattı.

Misafirleri ile yakından ilgilenen Rektör Prof. Dr. Bülent Çakmak, konuklara teşekkür etti. Prof. Dr. Bülent Çakmak, “’Oğlumuz Çağrı ile kızımız Fatma İrem'in nikah akdini gerçekleştirdik. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan şehrimizin siyasi, mülki, idari, askeri ve yargı erkânı ile iki aile yakınlarına ve Üniversitelerimizin mensuplarımıza teşekkür ediyor, evlatlarımıza iki cihan saadeti diliyorum’’ dedi.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.