Başkan Küçükoğlu, Erzurum'daki depremzedeleri ziyaret etti

Ak Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı mız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Erzurum il başkanlığına atanan çiçeği burnundaki başkan Av.İbrahim Küçükoğlu, ilk ziyaretini Erzurum'da misafir edilen depremzedelere yaptı.

Siyaset Yayın: 06 Mart 2023 - Pazartesi - Güncelleme: 06.03.2023 17:02:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
494 okunma
Google News
Ak Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı mız Recep Tayyip Erdoğan'ın tensipleri ile Erzurum il başkanlığına atanan çiçeği burnundaki başkan Av.İbrahim Küçükoğlu, ilk ziyaretini Erzurum'da misafir edilen depremzedelere yaptı.
 
6 Şubat'ta ülkemizin 11 ilinde meydana gelen deprem nedeniyle Erzurum Hizmetiçi Enstitüsün de misafir edilen depremzedelere geçmiş olsun ziyaretine giden Ak Parti Erzurum il başkanı İbrahim Küçükoğlu, depremzedelerin sorunlarını dinleyerek, acılarını paylaştı.
Malatya, Hatay, Kahramanmaraş, Adıyaman ve Gaziantep illerinden gelen depremzedelere ziyarette bulunan Küçükoğlu'na Hizmetiçi Enstitüsün'ün müdürü Fatih Aydın ve Yönetimi eşlik etti.
İl başkanı Küçükoğlu, depremzedelere hitaben yaptığı sohbette 'sizlere, Cumhurbaşkanımızın selamlarını getirdim' diyerek başladı. Küçükoğlu, "Rabbim bir daha bu aziz millete böyle bir acı daha yaşatmasın. Devletimiz, her zaman sizlerin yanındadır. Her türlü sorunlarınızı çözmek için varız. Emriniz başımız üstüne " dedi.
Depremzedeler ise, Erzurum il başkanlığına yeni atanan Av.İbrahim Küçükoğlu'na hayırlı olsun temennisinde bulunarak, ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler. Depremzedelerin Erzurum'dan ve Hizmetiçi Enstitüsünden son derece memnun olduklarını belirterek, il başkanı Küçükoğlu'na yeni görevlerinde başarılar dilediler. İl başkanı Küçükoğlu'da enstitü müdürü Fatih Aydın'a ve yöneticilerine depremzedelerin memnuniyetinden dolayı teşekkür etti.
Ak Parti Erzurum il başkanı İbrahim Küçükoğlu, çocuk depremzedelere çikolata ve oyuncak dağıtarak onların acısını hafifletti.
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.