Rektör Çakmak, Gazzeli öğrencileri makamında konuk etti

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Gazzeli öğrencileri makamında konuk etti.

Yaşam Yayın: 30 Aralık 2023 - Cumartesi - Güncelleme: 30.12.2023 15:55:00
Editör - erzurummedya
Okuma Süresi: 2 dk.
435 okunma
Google News
Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, Gazzeli öğrencileri makamında konuk etti.

Eğitim öğretim hayatlarını ETÜ’de sürdüren Gazzeli öğrencilerin acılarını paylaşmak ve taleplerini dinlemek amacıyla düzenlenen buluşmada Rektör Çakmak, masum Gazze halkına yönelik yapılan zulmün son bulması için bir kez daha çağrıda bulunarak: “Gazze’de yaşanan olayların herhangi bir izahı yok. İsrail, insan haklarını ve evrensel hukuku hiçe sayarak yaklaşık üç aydır insanlık dışı saldırılar yapıyor. Çocuklar, kadınlar ve masum siviller katlediliyor. Öyle ki yapılan saldırılar artık bir soykırım boyutuna ulaşmıştır. Bizim Gazze ile gönül bağımız bulunuyor. Oradaki gelişmeleri her gün takip ediyoruz ve yaşananlar yüreğimizi sızlatıyor. Bu zulmün ve pervasızca saldırıların bir an önce sona ermesini temenni ediyorum. Siz burada bize emanetsiniz. Her daim sizin yanınızda olacak ve sizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayacağız” diye konuştu.
Saldırıların bir an önce durdurulması çağrısını yineleyen öğrenciler ise yaşadıkları sorunları dile getirip taleplerini Rektör Çakmak’a ileterek desteklerinden ötürü kendisine teşekkür ettiler.

Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.